Има  , за които животът е песен и всичко им се

...
Има  , за които животът е песен и всичко им се
Коментари Харесай

3-те зодии, които имат живот като на ПРИНЦЕСИ

Има  , за които животът е ария и всичко им се случва като по учебник. Имат страхотни сътрудници, не им липсват финанси и могат да си разрешат да обиколят света. Това са 3-те  , които са същинските принцеси на Зодиака.
БЛИЗНАЦИ
 4-те зодии, които стават НАЙ-ДОБРИТЕ бащи 4-те зодии, които стават НАЙ-ДОБРИТЕ бащи
Зодиакалният знак значително оформя характера на индивида. Има доста Лъвове измежду известните персони, а Айнщайн, създателят на теорият...
Близнаците са известни като доста кокетни дами, които обичат и умеят добре да флиртуват с противоположния пол. Те постоянно реализират тъкмо, каквото да си наумили и никой не може да ги спре. В живота им има доста мъже и всички те се надяват Близнаците да останат с тях вечно, само че представителите на тази зодия имат високи условия и доста деликатно избират индивида до тях. В последна сметка се озовават с прелестен човек до себе си, който им угажда всячески – и финансово, и прочувствено. Пътуват дружно по света, живеят си благополучен и нехаен живот. Човекът до тях ги глези и им угажда с всичко, което пожелаят и в действителност ги третират като същински принцеси.
ЛЪВ
Лъвиците са доста буйни дами, които избират доста деликатно индивида до тях. Имат високи условия той също да споделя пристрастеността им, да ги обезпечава финансово и да им угажда на всичките прищевки. Лъвовете знaят, че имат високи стандарти и това по никакъв начин не ги тормози, тъй като изцяло си ги заслужават. Харесват по-скъпите облекла, имат неповторим жанр на обличане и са много суетни. Това притегля доста мъжете и те цялостен живот са ухажвани и все някой им подарява нещо, с цел да се опита да ги впечатли. Освен от дарове обаче, Лъвовете се впечатляват и от отношение – индивидът до тях да е деликатен, да има метод и постоянно да угажда на всичко, което им се желае. Намират подобен човек и живеят като същински принцеси.
СКОРПИОН
 Зодиите, които са най-здраво стъпили на земята Зодиите, които са най-здраво стъпили на земята
Много е типично да чуваме високопарни думи от редица хора в нашето всекидневие - политици, мениджъри, водещи... Всички приказват какъв брой са в...
Скорпионите добре знаят цената си и в никакъв случай не се помиряват с по-малко в живота. Много са амбициозни, харесва им да имат сериозна специалност и съществени приходи, тъй че да не са подвластни от мъжете до себе си. Разбира се, имат условия и мъжът до тях да е съумял, с цел да им подхожда изцяло. Те имат богати домове, изискани другари и живеят доста прекрасен живот, който е фантазия за доста хора. Могат да си разрешат излизания, козметични процедури и постоянно наподобяват доста добре, тъй че мъжът до тях в никакъв случай да не отклонява взор встрани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР